Olej z Czarnuszki Tłoczony na Zimno

19.99 69.99 

Czarnuszka to drogocenna roślina, której nasiona mają zastosowanie w lecznictwie, kuchni, a nawet kosmetologii.

100ml 250ml 500ml
Wyczyść
Na stanie
brak

Opis

Olej z Czarnuszki OLIVIAK

Olej z czarnuszki to naturalny produkt wytłoczony z czarnuszki. Dziś olej z czarnuszki nazywany jest “złotem faraonów”Badania potwierdzają, że olej z czarnuszki działa jak tarcza na najgroźniejszą dla zdrowia układu pokarmowego bakterię –Helicobacter pylori. Jest odpowiednim środkiem na pasożyty, a w szczególności wszelkiego rodzaju grzyby.

Maa też zastosowanie w kosmetyce: jako dodatek do preparatów do włosów, stanowi doskonały środek na ich porost, Zapobiega rozwojowi łuszczycy, egzemy, jak i przesuszaniu się skóry.

SKŁADNIKI OLEJU

Olej z czarnuszki na zimno powstaje ze staranie dobranych ziaren

TŁOCZENIE OLEJU

Proces tłoczenia oleju na zimno odbywa sie przy pomocy prasy ślimakowej w temperaturze do 38 stopni Celsjusza i dzięki temu zachowuje swoje wszelkie wartości

TERMIN PRZYDATNOŚCI

Termin przydatności oleju z czarnuszki od daty wytłoczenia to 9 miesięcy, przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu najlepiej w lodówce

DOSTĘPNOŚĆ I WYSYŁKA

Produkt jest zawsze świeży bo tłoczymy małe ilości i tak jak inne oleje wysyłamy poniedziałek, wtorek, środa żeby oleje w transporcie nie były przez weekend

pojemności to 100ml 250ml, 500ml

Waga brak
Wymiary brak
Pojemność

100ml, 250ml, 500ml

Search

Oferujemy najlepsze oleje

Search

Oferujemy najlepsze oleje